Hagelschade

Met slecht weer zult u sneller in uw auto stappen dan dat u met de fiets zult gaan, Maar ook de auto is niet bestendig tegen alle weersomstandigheden, grote hagelstenen kunnen putjes in het dak van uw auto maken.

Steenslag

Steenslag is gebroken gesteente dat wordt gebruikt in de bereiding van asfalt, waarin het zorgt voor de ruwheid van de rijbaan. Door slijtage kunnen de steentjes afbreken en kan het gesteente worden opgeworpen door de wielen van uw voorligger.

Stormschade

In sommige weersomstandigheden kan het gebeuren dat er veel bladeren en takken rondvliegen waar uw auto door beschadigd wordt.

Inbraak

n 2011 zijn 93.000 autoinbraken gemeld bij de politie. Oftewel 1 op de 270 Nederlanders werd getroffen. De hardware zoals radio en gps worden niet voorzichtig verwijderd door de dieven, en laten een spoor van schade achter zich.

Reparatie

Bij Deukloos kunt u uw auto laten repareren terwijl u onderweg, op uw werk of thuis bent. Met Deukloos kunt u altijd deukloos onderweg zijn. Bel 015-2560235 voor een afspraak.

Deukloos Reparatie op Locatie

Om het u gemakkelijk te maken, hoeft u voor kleine schades niet altijd naar een van onze schadeherstelwerkplaatsen te gaan. Met Met Deukloos Reparatie op Locatie wordt uw auto op elke gewenste locatie hersteld. Zo kunnen particuliere klanten, fleetowners, wagenparkbeheerders van personen- en bedrijfswagens een beroep doen op deze mobiele schadeherstelservice. Het bespaart u kostbare tijd want de kleinere reparaties kunnen uitstekend buiten de professionele schadeherstelwerkplaats worden uitgevoerd.

2017 - deukjes weggewerkt

2017 - krassen weggewerkt

Het mobiele team van Deukloos

Amario

Amario

Mobiele schadereparateur

Amario is uw mobiele schade reparatie expert. Deukjes, krassen, of ruit sterren? Hij draait er zijn hand niet voor om.

De Bus

De Bus

vervoer

Dit is de trouwe bus van Amario. Vol met specialistisch gereedschap om uw auto weer in tip-top staat te herstellen. Heeft u een kleine schade dan wordt u blij van het zien van deze bus.